Vier keer vooruit

Fitte en gelukkige medewerkers? 4KEER4 regelt het!

Wat is 4KEER4?

4KEER4 bestaat uit 4 bouwstenen met elk 4 stappen: 1 kick-off en 3 verdiepingen. Vier keer vooruit via benen, buik, hoofd en hart. Laagdrempelig en effectief. Omdat iedereen zijn eigen avontuur kiest. En dat werkt het beste!

Wat levert het op?

Fitte en gelukkige werknemers presteren beter. Werkgevers die investeren in vitaliteit zijn aantrekkelijker. Deelnemers aan 4KEER4 komen vooruit, hebben focus en leren hoe ze andere keuzes kunnen maken voor hun benen, buik, hoofd en hart.

Hoe dan?

Koop credits voor je medewerkers, voor slechts € 199 per credit. Zij kiezen per credit 1 sessie uit het aanbod voor benen, buik, hoofd of hart. Voor elke bouwsteen zijn er na de kick-off nog 3 verdiepingssessies. En specials. Zo komen ze écht vooruit!

WAT LEVERT HET OP?

4KEER4

FOCUS

Op onderliggende patronen binnen de samenwerking

TOP COACHING

Uit het bedrijfsleven en de topsport, gericht op team en individu.

TEAMSPIRIT

Binnen het project: samenwerken op topniveau

4KEER4

ACTIE

Concrete aanpak: wat is het gezamenlijk doel en welk gedrag hoort hierbij?

Speelveld

Alle 4KEER4 sessies zijn interactief, afwisselend, speels en uitdagend. Ze zijn gericht op laten ervaren (geen slides!). Onze trainers stralen energie en positiviteit uit. We werken met groepen tot 15 deelnemers per sessie. Bij de kick-off is plaats voor maximaal 60 deelnemers waarbij 4 groepen tot 15 deelnemers rouleren. Als je wilt kunnen de sessies ook in het Engels worden gedaan.

Jij bepaalt!

4KEER4 haalt een hoog rendement door onze dynamische aanpak. Medewerkers voelen zich betrokken omdat ze zelf kiezen wat bij hen past. 4KEER4 dwingt niet, maar verleidt. Voor jou als werkgever zijn er geen verrassingen: jij bepaalt hoeveel credits medewerkers kunnen benutten. Ook de prijs is transparant: zowel de kick-off als een verdieping duurt altijd een dagdeel en kost €199,00 excl. btw per deelnemer per sessie.

Kick-off en verdieping

De kick-off trekt mensen over de streep. Het laat zien: “What’s in it for me?” Het is laagdrempelig, fun en nuttig. Na een kick-off kiest vaak meer dan 80% actief voor verdieping. Elke bouwsteen heeft 3 verdiepingssessies. Medewerkers kiezen na de kick-off zélf hun 4KEER4 avontuur. Ook de volgorde en het tempo bepalen ze zelf. De kick-off sessie is natuurlijk ook super leuk als teambuilding!

Platform en inspiratie

Medewerkers krijgen toegang tot het 4KEER4 platform. Op het platform schrijven ze zich in voor de sessies die ze willen volgen. Ze plannen zelf wanneer en in welke volgorde ze deelnemen. Ze vinden hier ook vlogs, blogs en periodieke online Q&A sessies. Ook zijn er tools die deelnemers helpen hun nieuwe keuzes blijvend in hun leven op te nemen. Voor werkgevers organiseert 4KEER4 elk kwartaal een inspiratiesessie.

Impressie teamevent

Collage

Wat eerdere deelnemers ervan vonden.


✓ De kracht van deze training zit hem in de gekoppelde componenten en de input van het team. Geslaagde 2,5 dag!

✓ Bewustwording voor jezelf en feedback van je collega op jou. Samenspel tussen deskundige begeleiding (4x4, talentenacademie, voeding) en ons gemotiveerde open team maakte de complete sessie tot een goede balans. Kijk er met een goed gevoel op terug!

✓ Ik heb weinig trajecten meegemaakt die zoveel inspiratie hebben gegeven voor een vervolg. Ik verwacht echt dat we hier mee verder gaan op de werkvloer.

Deelnemen aan een kick-off-sessie

Zin om vier keer vooruit te komen? Meld je dan aan voor een kick-off sessie en ervaar de 4 bouwstenen in 1 middag. De kosten zijn € 199 excl. btw per deelnemer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.